Video Youtube

PETRICHOR-ROCK ON METAL BROTHERHOOD COMPILATION VOL 3

REVIEW BAND

ROCK ON METAL BROTHERHOOD COMPILATION VOL 2


PETRICHOR

Guitar/vocal : Arif M.
Bass/vocal : Wisnu S.
Drum : Agung N.

Genre:Thrash Metal
Hometown:Surakarta-Jawa Tengah
Contact Person: 082220510666

Lumayu
Songwriter:Petrichor

Nalika sira ketaman yamadipati

Lan nalika wus ngilangake

Nyawaning liyan

Nalika wektu sing nandur bakul ngunduh

Ora bisa lumayu

Ora bakal bisa weruh

Sapa sira

Apa tumindakmu

Kapan kawis

Nengdi wae

Kapan

Tan hana bisa takon

Tan hana bisa medharke

Sira ning bisa ngrasa

Kabeh wus dumadi

Ora ana kang bisa mandegani

Tan kena selak

Kang wus dumadi

Selak

Handura

Mala cintrakia



Post a Comment

0 Comments