Video Youtube

KANTSAS-ROCK ON METAL BROTHERHOOD COMPILATION VOLUME 5


SROM PROUDLY PRESENT
ROCK ON METAL BROTHERHOOD compilation VOL 5

REVIEW BAND
 
KANTSAS

Personil :
Gagoek - Vokal
Donysplash - Vokal
Andrik - Bass
Isa Anshori - Rhythm Gitar
Rebho infierno - Lead Gitar
Yogi Yulian - Drum

Genre : Metal Jowo
Hometown:PARE - Jawa Timur
Contact Person:+62 857-9053-5566

SAMBAT LUWE"
Song Writer : isa Kantsas

Pak'eeee... Mbok'eeee...

Tulungen Anakmu ning kene

Lungo wis suwe ora nyambut gawe

Mangan turune sih numpang koncone

Ora mangan ora ngombe mulane kuru awake

Waduuuh aku luwe ora ono sing gape

Bahnooo... jar-jarnooo...

Salahe dewe ora mangan wetenge luwe

Walaaah - walaaah...

Abot-abote nyambut gawe

Adoh paran adoh Lor kidul

Mulane konco-koncoku kuabeh tak elingno

Mending nyambut gawe ning omah wae

Senajano kuli batu...

Bayaran mung seket ewu

Hallaaahh.. sing penting,

iso kenek nggo tuku wong ayu

Oalaaahhh... yoo..yooo.

#sromagainstcovid19 #rockonmetalbrotherhood4&5
#srompilation
#gelinjangkansrompilation
#rockonmetalbrotherhood
#srommovement
#rilisfisik
#indonesianmetalheads
#indonesiandeathmetal
#indonesianhardcore
#indonesianblackmetal
#indonesianpunkandskinhead
#indonesianmetalcore
#indonesianrockandmetal
#metalworldwide

Post a Comment

0 Comments