Video Youtube

PELAT.AG-ROCK ON METAL BROTHERHOOD COMPILATION VOL.7

REVIEW BAND
PELAT AG

Bima - Gitar & Vokal
Zul - Gitar & Vokal
Alip - Bass & Vokal
Adit - Keyboard & Vokal
Ipan - Drum & Vokal

Genre : RapCore
Hometown : Pare - Jawa Timur
Contact Person : 085706020919



"HORAPOPO"
Song writer : Rebho infierno


Tangi turu jam setengah pitu
Jadwale Apel ndek malem minggu
Gak sabar aku pengen ketemu
(Ahaayyy...)


Ben tambah pede Aku adus keramas
Koyok iklan shampoo rambut tak gibas-gibas
Ndelalaah shampoone sampun telas
(Yaelaah...)


Wis orapopo mengko tak semprot parfum
Sing penting awakku panggah mambu harum
Njagani wae nek aku dicium
(Uhuuuyyy...)


Motorku tak starter karo bleyar - bleyer
Dewekne mengko arep tak jak muter - muter
Mlaku alon - alon sing penting panggah banter
(Makwerrr...)


Reff :

Yayaaa.. ooh senangnya hati ini
Bahagia.. (uwik-uwik...)
(Hahahahaa.. / Horapopo..)
Yayaaa.. ooh indahnya hati ini
Bahagia.. (ihik-ihiik...)
(Hihihihiiii.. / Horapopo..)


Teko prapatan lha kog motorku matek
Bareng tak delok jebul bensinku entek
Apese awak kog pas lagi bokek
(Jiangkreek...)


Wis orapopo motor panggah tak surung
Tetep macak nggaya meski atiku bingung
Malem mingguku akhire dadi suwung
(Kalungan Umplung...)


Awakku kesel akhire aku ngopi
Ngopi ndek warung, warunge Yu Katemi
Wetengku luwe nyawang wong mangan e'mie
(Oalaaah...)


Tak sambi chatting aku karo WA nan
Tolah - toleh bingung golek utangan
Warung wis sepi cuman aku dewenan
(He'em...)


Utekku mumet ra iso bayar kopi
Khawatir mengko aku kon ngumbah panci
Tinimbang jeru siap di cipok banci
(Sedot mass...)


Malem mingguku akhire dadi baper
Pikiran buntu utekku munyer-munyer
Ku langsung kabur motor tak surung banter
(Makwerrr...)

Post a Comment

0 Comments